Economie

Bijzonder (én slim) nieuws van Groningse ondernemers in gratis Ondernemers Courant

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar jaarlijks worden er voor het wassen van ramen miljoenen liters drinkwaters verspild. Doodzonde, vonden Eric Datema en zijn compagnon Patrick Caspers. En dus vatten ze het plan op om hemelwater op te vangen en dat geschikt te maken voor de schoonmaakbranche. Meer lees je in de komende Groninger Ondernemers Courant, die je gratis thuis of op kantoor kunt ontvangen. Meld je nu aan!


Leestijd: 1 minuut

Wil je de komende editie van de bekende roze krant voortaan ook gratis ontvangen? Meld je dan nu aan via de link op www.groc.nl.

Dan krijg je vier keer per jaar gratis de krant op de mat. In de komende uitgave, die medio maart op de mat ligt, onder andere een interview met Sil Doeksen, die zijn werk in de horeca verruilde voor een baan bij de gemeente, met Elsa Weelink van Marketing Groningen, bloemist Henk van der Veen van In de Roos en het culinaire koppel Jannick en Leonie Niemeijer van restaurant Niemeijer, een van de nieuwste gastronomische aanwinsten van de stad.

Uiteraard ook alles over de komende mega-operatie Ring Zuid en het belang om straks echt de auto te laten staan. Verkeersspecialist Joris Hoogenboom gaat in op het doemscenario: honderden zo niet duizenden auto’s die muur- en muurvast staan, en dat urenlang. Een grid lock, een on-Nederlands fenomeen maar het kán.

Verder een artikel over het bekende en kleurrijke Groningse tassenmerk Sticky Lemon en aandacht voor de drie start ups die komende zomer Groningen gaan vertegenwoordigen op The Next Web in Amsterdam: Naya, GoReply en Memorylab.

Foto: Eric Datema en zijn compagnon Patrick Caspers. Fotografie: Jan Buwalda