Economie

Partnerbijdrage

Wat zijn de beste trampolines voor kinderen?

Wist je dat veel van kinderen tegenwoordig zwaarlijvig zijn? Dat is een ontnuchterende statistiek die je als ouder waarschijnlijk hartverscheurend vindt, vooral omdat obesitas te voorkomen is. Door meer activiteit in de routine van je kind op te nemen en te letten op wat ze eten, kun je voorkomen dat je kind een van die statistieken wordt. Daarom is het bijvoorbeeld een goed idee om op Dezomerspecialist.nl een trampoline aan te schaffen voor je kind. De volgende modellen zijn over het algemeen zeer geschikt!


Leestijd: 2 minuten

4 tips voor het kopen van een trampoline  
4 tips voor het kopen van een trampoline  

Zupapa maakt een klassieke ronde trampoline. Dit exemplaar is uitstekend geschikt voor de achtertuin – hij is groot en gemaakt van stevige materialen. De trampoline overtreft de TUV-veiligheidsnormen dankzij een slimme functie die voorkomt dat kleine voetjes vast komen te zitten. Het rondomlopende veiligheidsnet zorgt ervoor dat je kinderen niet van de zijkanten stuiteren. Met een nieuw en verbeterd ontwerp is het de moeite van het bekijken waard. Ouders prijzen de duurzaamheid en hoe stevig het is. Het is zwaar, maar stabiel op de grond. Zo zul je zelfs tijdens een zware storm de Zupapa kindertrampoline waarschijnlijk niet door je tuin zien vliegen.

Met meer kinderen heb je een grotere trampoline nodig. Deze van Bounce Pro is groot met een ruim springdoek. Gemaakt van uitzonderlijk duurzame materialen, kan hij veel gewicht aan. Je kinderen van drie tot tien jaar zullen het geweldig vinden om op deze trampoline te spelen. Het is goed om dit exemplaar van Bounce Pro in de achtertuin te plaatsen. Alle materialen die zijn gebruikt om het te bouwen, zijn namelijk bestand tegen slijtage veroorzaakt door het weer. Met extra vulling en een sterk veiligheidsnet om verwondingen te voorkomen, is deze trampoline zeker een kijkje waard.

Als je op zoek bent naar een duurzame trampoline voor in de achtertuin, dan is deze een schot in de roos. Skywalker Trampolines heeft een goede reputatie voor het produceren van uitzonderlijke, redelijk geprijsde trampolines. Deze ronde trampoline is daarop geen uitzondering. Het is een geweldig formaat voor een kleine tot middelgrote achtertuin, en de gebruikte zware materialen zorgen ervoor dat het jaren meegaat. De fabrikant zorgt ervoor dat veiligheid een topprioriteit is – met een gepatenteerd ontwerp dat beknelling en blootstelling aan de veren voorkomt. Hoge, gevoerde palen houden het veiligheidsnet omhoog en veilig. Ouders vinden het geweldig hoe stevig en stabiel het aanvoelt.

Deze miniatuurtrampoline is compact maar biedt een grote kans op beweging en plezier. Inbegrepen is een kruisstuur, fantastisch voor nieuwelingen en degenen die trucs willen oefenen. De trampoline doet het goed binnenshuis – door de vorm en het compacte formaat kan hij gemakkelijk in de hoek van de woonkamer worden geplaatst. Met een stevig springdoek en extra vulling kunnen je kinderen urenlang stuiteren. Ouders vinden het geweldig hoe goed het past bij oudere peuters en kleuters – ze kunnen binnen schommelen en kruipen. Wel zo prettig als je geen tuin hebt of het buiten te koud is.