Economie

Webinar met Karel Jan Alsem : in vier stappen naar een marketingplan

‘Het schrijven van een marketingplan’, is het onderwerp van een webinar dat volgende week dinsdag, 8 juni, op de agenda staat. Voor veel ondernemers geen overbodige luxe: “veel bedrijven onderschatten de waarde van een goed (online) marketingplan”, zegt Karel Jan Alsem, lector Marketing aan de Hanzehogeschool. In het webinar, dat deel uitmaakt van de coronatoolkit, helpt hij ondernemers in een uur tijd, en vier stappen op weg.


Leestijd: 1 minuut

Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk
Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk

In de praktijk zijn veel ondernemers druk met hun bedrijf, maar beschikken niet over een goed marketingplan. Omdat ze denken dat dit geen meerwaarde heeft, of omdat ze andere prioriteiten hebben.

Karel Jan Alsem besteedt in het webinar aandacht aan de meerwaarde van een goed marketingplan. “In vier stappen worden de deelnemers op weg geholpen”, zegt hij

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen), dé plek voor mkb-ondernemers voor advies en ondersteuning op het gebied van online marketing, sales en communicatie.

Voor wie?
Dit webinar is geschikt voor alle ondernemers (van startende tot reeds gevestigde).

Praktische informatie

Dit online webinar vindt plaats op dinsdag 8 juni vanaf 19.15 uur.

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. Dit webinar is ook te combineren met andere webinars op het gebied van marketing en communicatie.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.

Aanmelden kan hier.