Economie

Partnerbijdrage

WINACTIE: Win je eigen fiets, zeg je Swapfiets vaarwel en bespaar 13,50 euro per maand

Wil jij elke maand 13,50 euro besparen door je Swapfiets aan de kant te zetten? Doe dan mee met onze winactie! We mogen namelijk een Altec Roma Omafiets ter waarde van 185 euro weggeven. Het enige dat je hoeft te doen: even abonneren op onze gratis Luncheditie, waarbij je elke werkdag het belangrijkste nieuws uit Groningen krijgt. Topdeal!


Leestijd: 1 minuut

WINACTIE: Win je eigen fiets, zeg je Swapfiets vaarwel en bespaar 13,50 euro per maand
WINACTIE: Win je eigen fiets, zeg je Swapfiets vaarwel en bespaar 13,50 euro per maand

In de stad staan inmiddels al een paar duizend Swapfietsen. Na een avondje stappen kun je die dus gewoon niet meer terugvinden. Lastig, maar niet als je je eigen fiets hebt. Nog een voordeel: je bespaart keiharde pegels. Zo’n Swapfietsje kost je zomaar 13,50 euro per maand, mits je student bent. Dat zijn toch al gauw vier tot vijf pilsjes of drie wijntjes.

Maar al met al: je kunt in Groningen niet zonder fiets. Even naar Zernike crossen, zonder dat je met een mondkapje in de bus hoeft te zitten in deze nare coronaperiode. Juist: jij moet deze fiets gewoon hebben.

De Altec Roma Omafiets van Fietsenopfietsen.nl die je kunt winnen heeft een frame van 53 centimeter, 28 inch wielen, een terugtraprem, LED-verlichting, klapstandaard en een gesloten kettingkast. Al met al een lekker fietsje om op te rijden, aldus de online fietsshop.

We maken het nog mooier. Want als je met deze winactie meedoet, krijg je ook nog eens een superhandig dagelijks overzicht van het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland. Gratis en voor niets in je mailbox. 

Laat hieronder je mailadres achter en je doet automatisch mee tijdens de verloting van de fiets. Probeer dat eerst even via het formulier. Die werkt soms niet (raar). Gaat er iets mis, stuur dan een mailtje naar info@gic.nl met in de onderwerpregel ‘Winactie Fiets’. 

Ontvang je de Luncheditie al? Dan kun je helaas niet zelf meedoen. Misschien heb je wel een zoon, dochter, neefje of nichtje die wel een beetje nieuws én een nieuwe fiets kan gebruiken. Die kun je natuurlijk ook even opgeven!