Economie

Partnerbijdrage

Wordt online bereikbaar in Groningen dankzij een mooi webdesign

Bijna de helft van de inwoners in Groningen werkt thuis. Het aantal thuiswerkdagen is gestegen. Werkgevers worden hier flexibeler in wat de samenleving tot online werken dwingt wat zich uit via vergaderingen via Teams of Skype, het werken vanuit spreadsheets, shared docs of online cursus en les volgen. Voor de retailsector gelden nog strengere regels en is de verandering nog sneller en groter geworden. Van offline fysiek zaken doen vanuit uw mooie winkelpand naar online zaken doen via een webshop. Hoe maakt u deze online winkel mooi en zorgt u voor een prettige winkelbeleving voor uw online winkelend publiek? Via een uniek en op maat gemaakte webdesign door een gespecialiseerd webdesign bureau.


Leestijd: 2 minuten

Wordt online bereikbaar in Groningen dankzij een mooi webdesign
Wordt online bereikbaar in Groningen dankzij een mooi webdesign

Webdesign is een onderdeel van uw online marketing campagne. Via een online strategie maakt u vooraf een helder en eenduidig plan waarin u van begin tot eind voor u zelf presenteert wat u, met wie en voor wie wilt bereiken. Is het plan duidelijk? Ga dan aan de slag met één van uw pijlers, uw website!

U kunt uw website verbeteren dankzij Webdesign. U kunt dit doen door uw website interface verder te ontwikkelen. U wordt beter zichtbaar dankzij hogere ranking van Google. En uw website kan communiceren met alle soorten devices. In het kort kunnen we zeggen dat goed webdesign elk bedrijf, product of dienst in staat stelt vindbaar en populair te worden op de grootste markt van allemaal – de online markt – met de hoogst mogelijke kwaliteit en projectie, dit alles alleen door middel van uw website.

–           Maak uw responsive webdesign en website werkend op al uw apparaten

–           Ontwerp eenzelfde stijl voor uw website en creëer een consistente merkbeleving

–           Presenteer een evenwichtige website met visuele technieken zoals foto’s en video’s

–           Ontwerpen van efficiënte en aantrekkelijke Call-To-Action kanalen op uw website

–           Een supersnelle website die binnen 3 seconden laadt

–           Wordt beter vindbaar in Google doordat uw website als prettig ervaren wordt

Voorheen werd kennis van codering en HTML gevraagd voor het creëren van een goede website. Vandaag de dag zijn de spelregels veranderd. Via content management systemen (CMS) kunt u tegenwoordig super simpel en snel een website maken. Een ander wereldwijd bekende aanbieder is WordPress. Hiermee kunt u heel eenvoudig een website maken. Deze aanbieder genaamd WordPress wordt door het merendeel van de internetgebruikers gebruikt bij het maken van een website.

Dankzij een sterkere website creëert u een beter vindbaar en aantrekkelijker visitekaartje voor uw doelgroep. Uw eerste goed presterende, verleidelijke en professionele indruk maakt het verschil!