Innovatie

EBG organiseert Kenniscafé over online ondernemen in coronatijd

Economic Board Groningen organiseert woensdagmiddag 3 maart een Kenniscafé waar ondernemers zich kunnen laten inspireren en adviseren over de stappen om succesvol online te ondernemen.


Leestijd: 1 minuut

Online meeting over toekomst Groningse winkelgebieden
Online meeting over toekomst Groningse winkelgebieden

Online marketing expert Bart Joling van marketingbureau Ten Stripes bespreekt voorbeelden uit de praktijk en geeft tips over wat in deze tijd wél kan dankzij online marketing.

Daarnaast vertelt een Groningse ondernemer over zijn ervaring met de start van online ondernemen. Ondernemers uit de provincie Groningen kunnen zich gratis aanmelden. Dit EBG Kenniscafé wordt georganiseerd in samenwerking met Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen).

Online ondernemen is van essentieel belang om te blijven vernieuwen en te groeien, stelt EBG. Zeker nu biedt online ondernemen veel kansen en in sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om deze kansen te grijpen.

EBG Kenniscafé op 3 maart

De online sessie is op woensdagmiddag 3 maart van 16.00 tot 17.15 uur en is bedoeld voor ondernemers (zzp'ers en mkb'ers) uit de provincie Groningen. Aanmelden is gratis en kan via https://www.economicboardgroningen.nl/ebg-kenniscafe-online-ondernemen