Innovatie

Event voor Groningse ondernemers die willen internationaliseren: “Be smart! Be International!”

“Be smart! Be International!”, onder die noemer is er volgende week vrijdag een bijeenkomst voor Groningse ondernemers die willen internationaliseren. De specialisten internationale betrekkingen Rob de Wijk en Arend Jan Boekestijn, bekend van BNR Nieuwsradio, zijn de sprekers.


Leestijd: 1 minuut

Barn Talk over Energietransitie in Groningen: wat betekent dat voor mijn werk en mijn portemonnee?
Barn Talk over Energietransitie in Groningen: wat betekent dat voor mijn werk en mijn portemonnee?

De Wijk en Boekestijn spreken over het thema ‘De crisis als kans – De geopolitieke wereld binnen 1,5 meter: welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’

“We leven in een tijd van verandering. Een indrukwekkend scala aan geopolitieke transformaties dient zich aan en zal onze toekomst diepgaand beïnvloeden.  Overheden en het bedrijfsleven kunnen het zich niet veroorloven geopolitiek te verwaarlozen. Niemand kan de toekomst voorspellen”, aldus een uitspraak van Arend Jan Boekestijn.

Samen met Rob de Wijk zal hij in de Energy Barn, Zernikelaan 17 in Groningen een presentatie verzorgen over het onderwerp ‘Geopolitiek’. Deze twee goeroes op het gebied van Geopolitiek (onder andere bekend van BNR Nieuwsradio) gaan het onderwerp ‘Welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’ uitgebreid de revue laten passeren. Na de pauze gaan ze in gesprek met noordelijke ondernemers en overige specialisten over het thema Geopolitiek.

PROGRAMMA

09.00 uur: Aankomst en inschrijving met koffie en thee

09.30 uur: Welkom en opening

09.35 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk / Thema: Geopolitiek en de invloed op bedrijven 10.20 uur: Pauze 1

10.50 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk in gesprek met enkele tafelgasten

12.00 uur: Lunch

12.30 uur: Rondleiding Energy Barn voor de liefhebbers

13.30 uur: Einde programma

Meld u gratis aan via: besmartbeinternational.nl