Innovatie

Finale JOP van het Noorden op 3 oktober

Op donderdagavond 3 oktober wordt de winnaar van De Jonge Ondernemingsprijs van het Noorden 2019 bekend gemaakt. Na de halve finale en de afronding van een intensief traject zal de vakjury bepalen wie de felbegeerde titel dit jaar heeft verdiend. De drie kansmakers zijn Jessica Kuiken van Marketing Crew uit Franeker, Nutte van Belzen van CC Diagnostics uit Groningen en Frans Filius van Grutte Pier Brouwerij uit Leeuwarden.


Leestijd: 1 minuut

Finale JOP van het Noorden op 3 oktober
Finale JOP van het Noorden op 3 oktober

Eerder dit jaar heeft de vakjury uit de vele inzendingen van de Jonge Ondernemingsprijs (JOP) 2019 acht ondernemingen genomineerd voor de halve finale. De halve finalisten hebben een traject afgelegd die bestond uit een bustour met diverse activiteiten, waaronder een presentatie workshop en een grensverleggende en uitdagende roofvogelworkshop. De dag werd afgesloten met de ‘Shark Tank’, waarbij de halve finalisten hun bedrijf pitchen en te maken krijgen met een kritisch vragenvuur van de 4-koppige vakjury.

Uit de acht halve finalisten koos de jury drie finalisten die in de volgende en huidige fase van het JOP-traject terecht kwamen. In dit traject komt een onafhankelijke scangroep de finalisten doorlichten en geven zij tips over verschillende onderdelen van ondernemerschap. De jury zal tot slot een bezoek brengen aan de drie finalisten om vervolgens op donderdagavond 3 oktober 2019 bekend te maken wie de winnaar is van dit jaar.

De winnaar wint dit jaar een exclusieve masterclass t.w.v € 2.500,00, een lidmaatschap van JNO, investeringsadviestraject van Flinc en een advertentietegoed bij NoordZ. Daarnaast genieten de (halve) finalisten gedurende het traject al van de extensieve JOP marketingcampagnes, het grote netwerk en de tips en tricks van de vakjury.

De Jonge Ondernemingsprijs van het Noorden geeft elk jaar jonge en succesvolle ondernemers een podium in heel Noord-Nederland. In deze tijd van totale disruptie zijn jonge ondernemers meer dan ooit van groot belang. Zij snappen wat er nodig is om de vereiste stap voorwaarts te zetten en vanuit hun creativiteit en innovatiekracht zijn zij in staat om blijvende verdienmodellen te realiseren die economische groei en werkgelegenheid met zich meebrengen. De inschrijving voor 2020 is inmiddels geopend en kan via https://www.jongeondernemingsprijs.nl/.