Innovatie

Gratis webinar: Hoe bereik je als ondernemer het beste je doelgroep?

‘Hoe bereik je je doelgroep’. Een webinar over dit onderwerp staat op de agenda voor dinsdag 25 mei, en is gratis bij te wonen voor ondernemers in Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk
Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk

Het webinar wordt gegeven door Lisa Dijkstra, online marketingstrateeg en coördinator bij WOO-Groningen. “Je vindbaarheid vergroten begint lokaal. Ik leer je hoe je in deze sessie hoe je dat als eerste voor elkaar hebt”, vertelt ze over de bijeenkomst.

Stappenplan

Ook is er aandacht voor een stappenplan: welke stappen zijn er nodig voor een optimale vindbaarheid, en hoe kun je je doelgroep het beste bereiken?  Een eerste stap is een volledig Bedrijfsprofiel op Google. Stap 2 is een goed vindbare website, en daarna gaat het om inspirerende en relevante content voor social media.

Het webinar is geschikt voor zowel beginnende als gevestigde ondernemers en vindt plaats op dinsdag 25 mei vanaf 19.15 uur. De bijeenkomst is ook te combineren met andere webinars op het gebied van marketing en communicatie.

Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen), dé plek voor mkb-ondernemers voor advies en ondersteuning op het gebied van online marketing, sales en communicatie.

Gratis

Deelname is gratis, en aanmelden kan hier. Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.