Innovatie

Groningen krijgt eerste "Bitcoin wisselautomaat" tijdens Bitcoin Café Groningen

Na het succes van de eerste editie met meer dan 70 deelnemer en wereldnieuws uit Groningen als gevolg, organiseren nachtburgemeester Chris Garrit en ondernemer Rutger van Zuidam op 21 februari om 17.00 de tweede editie van het Bitcoin Café Groningen in de EMG Faktors.


Leestijd: 1 minuut

Groningen krijgt eerste "Bitcoin wisselautomaat" tijdens Bitcoin Café Groningen
Groningen krijgt eerste "Bitcoin wisselautomaat" tijdens Bitcoin Café Groningen

Voor de eerste keer in Noord Nederland en Groningen is een er Bitcoin Automaat aanwezig. Daarmee kan iedereen heel eenvoudig, laagdrempelig en veilig Bitcoins kopen, vanaf 20 Eurocent. De automaat slikt munten en biljetten en de Bitcoins worden direct 1-op-1 op je mobiele portemonnee gestort.

Het café start met een een introductie van Rutger van Zuidam, genaamd "Bitcoin – De Hype Voorbij". Als e-commerce ondernemer en Bitcoin specialist hij neemt ons mee in de wereld van Bitcoin en de nieuwste ontwikkelingen. Hij geeft een aanzet tot discussie over vragen als: Is Bitcoin een hype of here to stay? Wat geeft Bitcoin waarde? Wat maakt Bitcoin relevant voor mij danwel ons bedrijf en wat kunnen we er concreet mee?

Uiteraard kun je de drankjes en ook de biologische pizza's afrekenen met Bitcoins, om zo zelf te ervaren hoe het gaat.

Muziek wordt verzorgd door het DJ-duo Northsea Life, Rueben Millenaar en Maarten Venema: http://www.mixcloud.com/NORTHSEALIFE/

Het is vrijdag en het is Groningen, dus we hebben nog geen eindtijd in gedachten.

Dus:

Bitcoin Café Groningen II

Lokatie: EMG Faktors
Datum: Vrijdag 21 februari

Entree: Gratis
Start: 17.00

Tot hoe laat het gezellig is.