Innovatie

Groningen Ondernemers Academy: Hoe kun je groeien met online-marketing?

Een van de beste, snelste en kosten-efficiëntste manieren voor bedrijven om te groeien tegenwoordig, is door gebruik te maken van online marketing. Maar hoe doe je dat? Daarover gaat een bijeenkomst van de Groninger Ondernemers Academy op dinsdag 2 november. Groningse ondernemers kunnen zich nu al aanmelden voor deze bijeenkomst, waar ze zullen worden bijgepraat door een van de snelst groeiende bedrijven in de provincie Groningen, EDC, bekend van de webshop Easy Toys.


Leestijd: 1 minuut

Groningen Ondernemers Academy: Hoe kun je groeien met online-marketing?
Groningen Ondernemers Academy: Hoe kun je groeien met online-marketing?

Groei is de ambitie van (bijna) elke ondernemer. Maar groeien gaat niet vanzelf. Je zult stappen moeten nemen, de juiste kennis bezitten en weten hoe je deze kennis inzet. Online marketing kan je helpen te groeien, ook als je geen webshop hebt.

Op dinsdagavond 2 november as. neemt de Groningse onderneming EDC, bekend van onder andere de webshop EasyToys, ons mee in hun ontwikkelingen op het gebied van E-commerce en horen we hoe online marketing heeft bijgedragen aan de groei van deze organisatie.

In drie inspiratievolle werksessies gaan de organisatoren vervolgens dieper in op de wereld van de online marketing en staan ze stil bij:

  1. vindbaarheid;
  2. meten is weten;
  3. customer journey.

Deze werksessies worden gegeven door expert bedrijven Conversies.nl, Daar-om en Buro Social. Als ondernemer kun je twee verschillende werksessies bijwonen en krijg je een praktische opdracht mee om direct de opgedane kennis toe te passen op jouw eigen (online) onderneming.

Aanmelden kan via deze link