Innovatie

Groningse Rocket Digital door Google uitgeroepen tot ‘Premier Partner 2022’

Het Groningse sociale media adviesbedrijf Rocket Digital is door Google uitgeroepen tot “Google Premier Partner 2022.” Rocket Digital is zeer ingenomen met die kwalificatie, want daarmee behoort het bedrijf tot de top drie-procent bureaus in Nederland.


Leestijd: 1 minuut

Groningse Rocket Digital door Google uitgeroepen tot ‘Premier Partner 2022’
Groningse Rocket Digital door Google uitgeroepen tot ‘Premier Partner 2022’

“Fantastisch nieuws! We zijn ontzettend trots op het behalen van deze exclusieve partnerstatus. Een mooie erkenning vanuit Google voor de kwaliteit van onze campagnes en niveau van ons team”, zo laat Lennart Moes van Rocket Digital.

Voorwaarden Google Partner

Door Google Partner te worden, krijg je als bedrijf een hecht partnerschap met Google. Om partner te worden moet er worden voldaan aan verschillende vereisten, zoals uitstekende prestaties van advertentieaccounts, adoptie van innovaties, uitgaven en certificeringen.

Als Google Partner wordt je bedrijf erkend omdat de maximale campagneresultaten behaald worden voor klanten. Ook toon je met deze status vaardigheden en expertise met certificeringen.

“Als Google Premier Partner krijgen we ook toegang tot product bèta’s en trainingen vanuit Google. Daarnaast verschaft Google inzichten in marketingdata/ontwikkelingen en kunnen we rekenen op support bij de doorontwikkeling van accounts. Al deze voordelen zetten we in voor het neerzetten van de best renderende campagnes voor opdrachtgevers”, aldus Lennart Moes.