Innovatie

Het Fossielvrije Weekend gaat digitaal; livestream met talkshow, lezingen en workshops

Het Fossielvrije Weekend, van 9 tot 11 oktober, gaat digitaal. Vanwege de coronamaatregelen is er geen fysiek programma, maar staat op 9 oktober het ‘Grote Online Fossielvrije Livestream Event’ gepland. De organisatie belooft een divers programma, met informatie en inspiratie over fossielvrijheid en duurzaamheid, een talkshow, en lezingen en interviews over fossielvrij leven, reizen en werken. Het doel van het weekend is nog steeds hetzelfde: in drie dagen tijd 1 miljoen fossielvrije of niet-gereden kilometers behalen.


Leestijd: 1 minuut

Perron ZZP: hulp voor zzp’ers in problemen
Perron ZZP: hulp voor zzp’ers in problemen

Het programma wordt live gestreamd vanuit EM2 in Groningen en is opgedeeld in verschillende streams. Laat je inspireren tijdens de Talkshow met Myra Eeken-Hermans, een lezing van Jan Rotmans, lunch gezond mee tijdens het lunchintermezzo of sluit aan bij de online VrijMiBo met Raynaud Ritsma.

In de avond is er een Fossil Free Night Out met pubquiz: maak een team met je collega’s, vrienden of huis-, dorps- of klasgenoten en test je kennis over fossielvrije mobiliteit, thuiswerken, biodiversiteit, politiek en bekende Nederlanders.

Aanmelden voor de livestreams in niet nodig, maar wil je een link ontvangen vlak voor de start van elke stream, laat dan je mailadres achter op www.fossielvrijeweken.nl/livestream. Aanmelden voor de Pubquiz kan via www.fossielvrijeweken.nl/pubquiz.