Innovatie

IT Academy: gratis college over hoe om te gaan met data in jouw organisatie

Het gebruik van data is ontzettend actueel en speelt in toenemende mate een rol in ons dagelijks leven. Steeds meer organisaties gebruiken data om de dienstverlening te verbeteren of om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Over welke rol data speelt in ons denken en handelen en hoe Data Management en Data Governance onmisbare schakels zijn in een data gedreven maatschappij organiseert IT Academy Noord-Nederland een gratis college. Dit college is op 22 november tijdens IT Academy colleges: Data Management.


Leestijd: 1 minuut

IT Academy: gratis college over hoe om te gaan met data in jouw organisatie
IT Academy: gratis college over hoe om te gaan met data in jouw organisatie

Van 15.00 – 17.00 uur organiseert IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, hierover een college op de Zernike Campus. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk bespreekt Paul Rakké, sr Data Consultant en trainer, hoe organisaties zorgvuldig met data om kunnen gaan. Hierbij wordt de link gelegd met modellen en assessment die toegepast kunnen worden.

Iedere professional die met data werkt komt in aanraking met data management en data governance. Een onderwerp dat van groot belang is voor organisaties. Speciaal voor professionals, studenten en werkzoekenden organiseert IT Academy Noord-Nederland, IT Academy colleges. Tijdens deze zestiende editie komen geïnteresseerden meer te weten over de wondere wereld van data en de verwerking ervan.

Meer informatie en aanmelden voor dit college is te vinden op de website van IT Academy Noord-Nederland.