Innovatie

IT Academy organiseert webinar over actuele bewegingen op de arbeidsmarkt

De IT Academy Noord-Nederland organiseert samen met Trendship en HanzePro het Webinar Work. Belangstellenden kunnen zich op 1 december, van 16.00 – 17.30 uur, laten bijpraten over de actuele bewegingen op de arbeidsmarkt.


Leestijd: 1 minuut

IT Academy organiseert webinar over actuele bewegingen op de arbeidsmarkt
IT Academy organiseert webinar over actuele bewegingen op de arbeidsmarkt

De wereld verandert. Werk verandert. Functies ontwikkelen. Voor de één betekent dit een switch op zijn of haar carrièrepad en een sprong in een nieuwe sector. De ander oriënteert zich voortdurend. Laat je tijdens Trendship Online op 1 december, tussen 16.00 en 17.30 uur, bijpraten over de actuele bewegingen op de arbeidsmarkt. Luister naar verhalen en gesprekken van specialisten, en ontdek in welke branche jouw uitdaging ligt

Het webinar is een initiatief in samenwerking met HanzePro en IT Academy Noord-Nederland.

Tafelgasten

Trendship nodigt samen met IT Academy Noord-Nederland en HanzePro branche-specialisten uit, evenals ervaringsdeskundigen die een sectorswitch hebben gemaakt óf hiermee bezig zijn. Samen gaan zij in gesprek over de actuele uitdagingen op de arbeidsmarkt. Binnenkort worden de tafelgasten bekend gemaakt.

Gratis inschrijven

Registreer je voor Trendship Online / WORK op 1 december. Na je aanmelding staat je naam op de lijst en krijg je voorafgaand aan het evenement een mail waarmee je toegang krijgt tot de uitzending.

Meer informatie: IT Academy Noord-Nederland