Innovatie

IT Academy start met vakopleiding Functioneel beheer

IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, heeft een nieuw traject aan haar opleidingsaanbod toegevoegd. In februari start de vakopleiding Functioneel beheer in Groningen.


Leestijd: 1 minuut

ICT-opleidingen bij IT Academy Noord-Nederland nu voordeliger dankzij subsidiemogelijkheden
ICT-opleidingen bij IT Academy Noord-Nederland nu voordeliger dankzij subsidiemogelijkheden

In vijf dagen, verspreid over zes weken, gaan deelnemers aan de slag om concrete antwoorden en oplossingen te geven voor de uitdagingen waar functioneel beheerders dagelijks mee te maken hebben in hun werk. De vakopleiding wordt verzorgd door Daniël. E. Brouwer, auteur van het boek Het handboek van de functioneel beheerder. In navolging van het boek heeft Daniël de vakopleiding Functioneel beheer ontwikkeld.

Het vakgebied Functioneel beheer is op dit moment sterk in ontwikkeling. Tegenwoordig zijn er Functioneel beheerders in vele soorten en maten, van applicatiegerichte specialisten tot breed georiënteerde generalisten, maar ze hebben allemaal één primair doel: zorgen voor een betrouwbare, wendbare, schaalbare en innovatieve informatievoorziening voor de hele organisatie.

Deze nieuwe opleiding van de IT Academy bestaat uit tien verschillende modules verspreid over vijf dagen. Tijdens iedere module krijgen deelnemers concrete handvatten aangereikt om theorie en tools direct te vertalen naar de praktijk.

Gedurende de opleiding gaan de deelnemers hiermee aan de slag. De vakopleiding Functioneel beheer wordt verzorgd door Daniël E. Brouwer. Daniël is een expert op het gebied van functioneel beheer. Naast dat hij Lean Six Sigma Master Black belt is, is hij interimmanager, ondernemer, spreker en auteur van Het handboek voor de functioneel beheerder. Het traject is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren Functioneel beheerder. Meer weten? Klik hier.