Innovatie

Nieuwe Cityscoop helemaal in het teken van Warenhuis Groningen

De eerste Cityscoop van het jaar 2020 ploft de komende dagen weer bij de ondernemers in de binnenstad op de mat. Dit speciale nummer staat helemaal in het teken van Warenhuis.Groningen.nl: dé online etalage van lokale winkeliers in Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Nieuwe Cityscoop helemaal in het teken van Warenhuis Groningen
Nieuwe Cityscoop helemaal in het teken van Warenhuis Groningen

Het eerste nummer van het jaar liep vertraging op door de coronacrisis. Er werd besloten om de inhoud helemaal om te gooien. "Omdat de omstandigheden daartoe aanleiding gaven en geven, is deze geheel gewijd aan een onderwerp waar we in deze tijd als ondernemers goed ons voordeel mee kunnen doen", aldus de Groningen City Club.

Want juist de coronacrisis bevestigt het nut en de noodzaak van Warenhuis Groningen. Warenhuis Groningen is dé online etalage waar al het moois uit Groningen samenkomt. Lokale ondernemers zijn gevraagd zich aan te sluiten zodat alle winkels toch bereikbaar blijven voor inwoners en consumenten. Zo helpen ondernemers de inwoners om zoveel mogelijk thuis te blijven en helpen de inwoners de lokale ondernemers door bij hen te blijven kopen.

In de nieuwe Cityscoop staat interviews met de drijvende krachten achter het online warenhuis, waaronder wethouder Paul de Rook. Ook worden er ervaringen van ondernemers uitgewisseld. Uiteindelijk hoopt de Groningen City Club dat alle lokale winkelers in Groningen zich gaan aansluiten bij het platform. En dat gebeurde in de afgelopen weken ook al massaal.