Innovatie

Nieuwe vakopleiding bij IT Academy Noord Nederland: Functioneel beheer

Maandag 19 oktober start de vakopleiding Functioneel beheer. Het vijfdaagse traject wordt verzorgd in samenwerking met Daniel E. Brouwer, schrijver van “hét handboek voor de functioneel beheerder” en ontwikkelaar van de vakopleiding Functioneel beheer.


Leestijd: 1 minuut

ICT-opleidingen bij IT Academy Noord-Nederland nu voordeliger dankzij subsidiemogelijkheden
ICT-opleidingen bij IT Academy Noord-Nederland nu voordeliger dankzij subsidiemogelijkheden

Op basis van zijn jarenlange ervaring heeft Daniël een gereedschapskist ontwikkeld met tools die onmisbaar zijn voor elke Functioneel beheerder. In navolging van zijn boek “hét handboek van de functioneel beheerder” heeft hij de vakopleiding Functioneel beheer ontwikkeld. Tijdens de vakopleiding gaan de deelnemers met behulp van de gereedschapskist aan de slag om concrete antwoorden en oplossingen te geven voor de uitdagingen waar de functioneel beheerders dagelijks mee te maken hebben in hun werk.

Het vakgebied Functioneel beheer is op dit moment sterk in ontwikkeling. Tegenwoordig zijn er Functioneel beheerders in vele soorten en maten, van applicatiegerichte specialisten tot breed georiënteerde generalisten, maar ze hebben allemaal één primair doel: zorgen voor een betrouwbare, wendbare, schaalbare en innovatieve informatievoorziening voor de hele organisatie.

Het traject heeft een duur van vijf dagen en bestaat uit tien modules van een dagdeel. Iedere module krijgen deelnemers concrete handvatten aangereikt om theorie en tools direct te vertalen naar de praktijk. Gedurende de opleiding gaan de deelnemers hiermee aan de slag.

Meer informatie: Klik hier