Innovatie

Onderzoek naar overdracht familiebedrijven in Groningen

De gemeente Groningen is geïnteresseerd in overdrachten (c.q. overnames) van familiebedrijven in de gemeente. Daarom is de gemeente de samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen aangegaan. Om de situatie omtrent bedrijfsoverdrachten van familiebedrijven in de gemeente Groningen in kaart te brengen, heeft het RUG-expertisecentrum Vinci een enquête ontworpen. De onderzoekers vragen u om deze enquête in te vullen. Dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.


Leestijd: 1 minuut

Gronings onderzoek: overdracht familiebedrijven mislukt te vaak
Gronings onderzoek: overdracht familiebedrijven mislukt te vaak

De enquête is in principe anoniem en de informatie wordt alleen gebruikt om antwoord te krijgen op onze onderzoeksvraag. Tegelijkertijd vragen wij u aan het einde van de enquête om uw gegevens achter te laten.

Dit doen we omdat we graag in contact komen met de partijen die betrokken zijn bij overdracht van familiebedrijven, zodat we persoonlijk een aantal vervolgvragen kunnen stellen. Het invullen van uw contactgegevens is niet verplicht.

Mocht u uw contactgegevens achterlaten, dan zullen deze alleen gebruikt worden in het kader van dit onderzoek en om de resultaten van dit onderzoek met u te delen. Bovendien maakt elke deelnemer die bereid is met ons een vervolggesprek aan te gaan, kans op een dinercheque voor twee personen.

De enquête vult u in via de volgende link:

http://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6FKwe2a1AnixaEl

Dit onderzoek wordt in opdracht van de gemeente Groningen uitgevoerd door expertisecentrum Vinci van de Rijksuniversiteit Groningen. Meer informatie over Vinci vindt u op: https://www.rug.nl/vinci/

Contactpersoon voor dit onderzoek is J. Wellenberg.

E-mail: j.p.wellenberg@student.rug.nl