Innovatie

Online carrière-evenement op gebied van IT, artificial intelligence, big data en smart industry

Na twee online carrière-events in 2020 werken de organiserende partners Make it in the North, gemeente Groningen en Campus Groningen aan een volgend evenement: Meet Your Future in the Digital World. Donderdag 18 februari 2021 van 14.00 tot 17.00 uur is digitaal bedrijfsleven én talent van Noord-Nederland online te vinden bij dit carrière-evenement.


Leestijd: 1 minuut

Online carrière-evenement op gebied van IT, artificial intelligence, big data en smart industry
Online carrière-evenement op gebied van IT, artificial intelligence, big data en smart industry

Alex van Ginneken (Noordelijke Online Ondernemers): “Inmiddels leven we allemaal in een digital society en volgen de technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Noord-Nederland is nationaal en internationaal een sterke regio als het aankomt op IT, artificial intelligence, big data en smart industry. Steeds meer bedrijven werken internationaal en hebben belang bij internationaal talent. Daarom hebben we als organiserende partners gekozen voor het thema digitaal voor dit evenement, met focus op IT banen in het MKB en de IT sector”.

Meet Your Future in the Digital World is gratis toegankelijk voor bedrijven, (inter)nationale studenten en werkzoekenden. De voertaal is Engels.

Aanmelden

Aanmelden voor bedrijven en bezoekers van het evenement kan via www.meetyourfuture.online. Bedrijven hebben voor het evenement de keuze uit een basis bedrijven pakket (gratis) en een professioneel bedrijven pakket (betaald).

Meet Your Future in the Digital World

Het digitale carrière-evenement biedt dezelfde kansen als een fysiek evenement: workshops, rondje langs de digitale stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken. Het digitale platform biedt volop mogelijkheden voor (inter)nationaal talent en bedrijven om met elkaar in contact te komen. Het evenement is toegankelijk voor talent op MBO, HBO en WO niveau, PHD, en voor de professionals binnen én buiten de regio.

Medeorganisator Make it in the North nodigt in het speciaal graag bedrijven uit die vacatures beschikbaar hebben voor internationale Engelssprekenden. “Internationaal, Engelssprekend talent is volop aanwezig in Noord-Nederland. Deze groep kenmerkt zich als een ambitieuze, hoogopgeleide groep die zeer gemotiveerd is om aan het werk te gaan”, licht Michiel Kasteleijn, business manager International Welcome Centre North (IWCN) toe.