Innovatie

Online informatiebijeenkomst over omscholing naar IT

Denk je over de overstap naar een baan in de IT? Op donderdag 14 september organiseren IT Academy Noord-Nederland en ChipSoft gezamenlijk een online informatiesessie over het omscholingstraject Make IT Work.


Leestijd: 1 minuut

Make IT Work maakt het voor mensen met hbo werk- en denkniveau zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau én direct in een baan van start te gaan.

De eerste vijf maanden word je opgeleid bij IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen. Na een succesvolle afronding hiervan start je voor minimaal zes maanden bij ChipSoft. Tijdens deze werkperiode word je verder bijgeschoold door middel van terugkomsessies. Je rondt het traject af met een certificaat ter waarde van 80 ECTS en een voortvarende start van jouw toekomst in de IT.

De online informatiebijeenkomst van 14 september gaat over de inhoud en opzet van het omscholingstraject. Als deelnemer krijg je een beeld van hoe de start van jouw IT-carrière bij ChipSoft eruit kan zien. Daarnaast worden de financieringsmogelijkheden besproken en is er uiteraard alle ruimte voor het stellen van vragen.

De informatiesessie vindt online plaats tussen 10.00 en 11.00. Deelnemen? Aanmelden kan nog tot en met 13 september 17.00 uur.