Innovatie

Stadslab Groningen organiseert nu events op afstand voor opdrachtgevers

Huh…?? Kun je nu ook al events op afstand organiseren? Ja, dat kan. Het Stadslab Groningen maakt dat nu mogelijk voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.


Leestijd: 1 minuut

Stadslab Groningen organiseert nu events op afstand voor opdrachtgevers
Stadslab Groningen organiseert nu events op afstand voor opdrachtgevers

Stadslab Groningen is vanaf vandaag te boeken om evenementen op afstand te organiseren. Van een jaarvergadering tot aan een lezing en van presentaties tot aan een pubquiz. Het Stadslab zorgt voor een rustige omgeving, een setting naar keuze, technici ter plaatse, een goede opname en live uitzending naar uw publiek.

“In tijden van crisis moet je omdenken en op een creatieve manier naar de markt kijken. Wij zijn samenwerkingen aangegaan met partners uit de branche die hard geraakt worden’, zo laat het Stadslab weten.

Stadslab Groningen zou de komende weken gesloten zijn in verband met de corona crisis. Normaal gesproken bedient het Stadslab vooral de zakelijke markt. Organisaties boeken vergaderarrangementen en er worden o.a. lezingen, presentaties en inspirerende sessies gegeven. Mertens AVR verzorgt techniek voor congressen en festivals: de komende weken kan hij zijn techniek door de crisis toch niet verhuren omdat alles is geannuleerd, en daarom is samenwerking met het Stadslab ook aantrekkelijk. Tevens is er een samenwerking met 360talk, een communicatie specialist die de sessies professioneel kan begeleiden.

Samen hebben deze partners een plan ontwikkeld om toch iets te kunnen betekenen voor klanten, en het omzetverlies te compenseren. Bedrijven, verenigingen en scholen kunnen een studio boeken om online sessies te organiseren voor hun werknemers, leden of leerlingen. Men moet het gevoel hebben dat ze in de zaal/ klas zitten. In de weekenden zijn de initiatiefnemers van plan een quiz te organiseren in een café-setting, zo kunnen de mensen online toch nog naar de kroeg.

Voor meer informatie: https://stadslabgroningen.nl/webinar-studio-zakelijk of mail naar info@stadslab.nl.