Innovatie

Tal van nieuwe cursussen na de zomer bij IT Academy Noord-Nederland

Bij de IT Academy Noord-Nederland krijgt het aanbod aan cursussen voor na de zomer steeds meer vorm. De trajecten gaan fysiek óf online (afhankelijk v/d maatregelen) van start. De IT Academy werd in 2014 opgericht met als doel  de online- & ICT-sector in Groningen en elders in het Noorden verder te ontwikkelen.


Leestijd: 1 minuut

Tal van nieuwe cursussen na de zomer bij IT Academy Noord-Nederland
Tal van nieuwe cursussen na de zomer bij IT Academy Noord-Nederland

Dat gebeurt onder meer door het aanbieden van opleidingen en cursussen voor  studenten, professionals en werkzoekenden. Dankzij dit aanbod kan de arbeidsmarktpositie van de deelnemers worden versterkt én komen er nieuwe medewerkers voor de noordelijke online sector.

Na de zomer beginnen zeer diverse opleidingen. Zoals: ‘HBO ICT in deeltijd’, ‘Cybersecurity’, ‘Java Development’, ‘Leergang programmeren’, ‘Data Science’ en ‘Data Analyse’ of: ‘Make IT Work’.

Samen groeien

IT Academy Noord-Nederland werd in 2014 opgericht door een aantal vooraanstaande partijen in het Noorden. De IT Academy is onderdeel van Hanzehogeschool Groningen welke een belangrijke faciliterende, organisatorische en inhoudelijke rol heeft, en wordt mede mogelijk gemaakt door Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoort en Samenwerking Noord. Tenslotte wordt de IT Academy ondersteund door Provincie en Gemeente Groningen.

Voor een overzicht van alle cursussen van de IT Academy klikt u hier