Innovatie

Unieke kans voor investeerders

ENGYN BV heeft een nieuwe baanbrekende technologie in elektrische voertuigen ontwikkeld die het mogelijk maakt de actieradius van elektrische- (eb plug in-) hybride voertuigen te verlengen, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van de energie uit de batterij.


Leestijd: 1 minuut

Oprichter en uitvinder van deze technologie is Ivana de Haan en zij is supertrots, “Dit is dé nieuwe baanbrekende technologie in elektrische voertuigen”, vertelt Ivana. “De technologische innovatie is uniek te noemen, omdat deze nog niet eerder toegepast is. Bewegings- ofwel kinetische energie wordt omgezet naar elektrische energie, die vervolgens direct toegepast wordt.”

“In het afgelopen jaar is intensief samengewerkt, aan de bouw van het prototype met één van de meest ervaren engineers uit de automotive industrie met een bewezen (internationaal) trackrecord”, zegt de Haan. “Het werkingsprincipe is inmiddels aantoonbaar en het bedrijf staat nu op het punt de volgende fase in te gaan waar het systeem verder doorontwikkeld en geoptimaliseerd zal worden.”

ENGYN B.V. is ervan overtuigd dat deze technologie een immens grote impact zal hebben binnen de branche en dus erg belangrijk is voor de toekomst. Het bedrijf komt graag in contact met investeerders die kunnen helpen om de groei en ontwikkeling te versnellen. Een unieke kans wordt geboden om deelgenoot te worden van dit bijzondere project en te profiteren van een omvangrijk marktpotentieel.

Als u belangstelling heeft en meer wilt weten neem contact op met Ivana de Haan van ENGYN B.V. welcome@en-gyn.com