Nieuws

Alles in een service voor het versturen van je pakketten

Voor de meeste bedrijven is er niet één vervoerder, waarmee pakketten worden verstuurd. De ene vervoerder is beter voor al je internationale pakketjes en een andere vervoerder is de beste keuze voor het milieu. Als je als bedrijf met meerdere vervoerders samen werkt, kan het handig zijn om met Shops United samen te werken. Dit is een gratis, online verzendsysteem waar je gemakkelijk verzendlabels kunt aanmaken, uitprinten en traceren. Alle bedrijven die bij de KvK zijn aangemeld, kunnen gebruik maken van dit verzendsysteem.


Leestijd: 2 minuten

Alles in een service voor het versturen van je pakketten
Alles in een service voor het versturen van je pakketten

Er wordt geen gebruik gemaakt van contracten, instapkosten of abonnementskosten. Je betaalt alleen voor de pakketten die daadwerkelijk worden verstuurd. Er wordt gefactureerd op het moment dat een pakketje gescand wordt. Aanmelding is gratis en je kunt met meerdere vervoerders werken en deze op elk gewenst moment aanpassen. Zo blijft het verzendsysteem altijd naadloos aansluiten op de ontwikkelingen van jouw bedrijf.

Met een alles-in-één verzendsysteem krijg je de beste oplossing voor je webshop. Er wordt gekeken naar de soort pakketten die je wilt versturen, hier wordt dan de beste vervoerder bij gekozen. Ook kun je je klanten zelf laten kiezen welke vervoerder ze willen gebruiken. Door de keuze bij de klant neer te leggen, vergroot je ook nog eens de kans op een succesvolle verkoop! Je kunt de verzendlabels gemakkelijk met een A4-printer of labelprinter printen. Daarnaast kun je kosteloos een gepersonaliseerde e-mailnotificaties met trackinginformatie naar je klanten laten sturen.

Als je er voor kiest om met Shops United samen te werken, kun je exclusief gebruik maken van de verpakkingen webshop. Hier vind je alle verpakkingsmaterialen die je nodig hebt, om je artikelen op te sturen. Bestel je de verpakkingen voor 15 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden.

Shops United werkt samen met meerdere vervoerders waaronder PostNL, Budbee, Homerr, Dpd en Dhl. Met de uitgebreide lijst van vervoerders kun je er zeker van zijn dat bij elk pakket een vervoerder past. Met Shops United heb je al je vervoerders overzichtelijk op een plek. Je hebt maar één contactpersoon, ook als je meerdere vervoerders kiest.

Koppel dan meteen je webshop aan het verzendsysteem van Shops United. Je krijgt een volledig inzicht over de bestellingen van jouw webshop. Bestellingen worden ingeladen in het verzendsysteem, daarna worden de verzendlabels automatisch aangemaakt. Dit bespaart je tijd, die je vervolgens in andere taken van je bedrijf kunt steken!