Nieuws

Barvrouwen café De Klikspaan uit de kleren voor sexy kalender

Twaalf barvrouwen van café De Klikspaan zijn uit de kleren gegaan voor de ‘Sexy Barvrouwenkalender 2024’. Dat deden ze niet zonder reden: de opbrengst van de kalender gaat naar de crowdfunding voor de behandeling van MS-patiënt Henk Meijer. Meijer is ‘goede vriend’ van de Klikspaan én de vader van eigenaresse Aileen.


Leestijd: 1 minuut

Zes jaar geleden kwam voor Henk Meijer de verschrikkelijke diagnose MS. “Helaas gaat hij het laatste jaar hard achteruit. Zijn enige hoop om niet in een rolstoel te belanden, is een stamcelbehandeling in Mexico”, zo is te lezen op de site van De Klikspaan. Die behandeling kost enorm veel geld: 75.000 euro. Daarom zijn familie en vrienden een crowdfunding gestart.

Een kalender kost € 19,95. “Bij het verkopen van 1500 kalenders halen we het streefbedrag en kan Henk (hopelijk) blijven lopen en lesgeven in zijn geliefde sport taekwondo.”

Kalender zijn te koop aan de bar bij Café de Klikspaan of te bestellen via WhatsApp (013 300 3721), PM en de website: https://www.cafedeklikspaan.nl/sexy-barvrouwenkalender-2024/