Nieuws

Basarz na brand voor onbepaalde tijd gesloten

Delicatessenwinkel Basraz op de Vismarkt, die afgelopen nacht getroffen werd door brand, is voor onbepaalde tijd gesloten. Dat meldt de winkel op Facebook. “We zijn overdonderd door alle lieve berichten”, schrijven de getroffen ondernemers erbij.


Leestijd: 1 minuut

In Basarz brak afgelopen nacht brand uit. De brandweer had de brand vrij snel onder controle maar kon niet voorkomend dat de winkel forse schade opliep. Wanneer de zaak weer open kan, is niet bekend. Zodra dat het geval is, zullen de eigenaren dat via Facebook laten weten.

Andere ondernemers steken de eigenaren van Basarz op Facebook een hart onder de riem. Eigenaresse Hilde van het verderop gelegen LiAtelier wenst de eigenaren alle sterkte. Ook LiAtelier, toen nog van Lia, werd ooit getroffen door een brand. Voor ons zijn het verhalen, maar wel verhalen die af en toe zelfs nog voelbaar zijn. Brand heeft een grote impact”, schrijft Hilde.

De ondernemers van de Zuivelhoeve, aan het A-kerkhof, spreken van een ‘nachtmerrie’. “Je grootste angst van de ondernemer is hen overkomen. Je hele leven verbrandt in een paar uurtjes. Verschrikkelijk we wensen jullie heeeeeel veeel sterkte. Geen woorden voor”, schrijven ze op Facebook.