Nieuws

Best bekeken op Funda: droom op Groningse platteland

Een voormalige boerderij uit de jaren ’20, op een perceel van ruim 12.000 vierkante meter, en dat te midden van het weidse Groninger landschap. En de vraagprijs? Die bedraagt 249.500. Dit huis in Nieuw Beerta was niet voor niets het meest bekeken huis van afgelopen week op Funda.nl.


Leestijd: 1 minuut

Funda maakt elke week bekend welke woning de voorgaande week het best bekeken is. Dit keer was het dus een bijzondere boerderij in de provincie Groningen.

Volgens de makelaar biedt het project twee ‘spannende’ mogelijkheden: renovatie van de bestaande boerderij of het slopen en nieuw bouwen van een moderne woning op dit prachtige stukje Groninger landschap. “Of je nu kiest voor het behouden van de authentieke charme van de boerderij door middel van een grondige renovatie of voor een compleet nieuwe start met een eigentijdse woning, de mogelijkheden zijn er.”

En blijkbaar zijn er ook genoeg mensen die volop mogelijkheden zien: de kijkmomenten zijn al volgepland. Er kan dan vooralsnog ook geen afspraak meer worden gemaakt voor een bezichtiging.

Kijk hier voor meer foto’s en info.