Nieuws

Beter Bed huisvest zich (nu eindelijk officieel) in Groningen

Vrijdag is de eerste vestiging van Beter Bed in Groningen officieel geopend. De winkel is al een tijdje in gebruik, maar vanwege het coronavirus was een officiële opening eerder niet mogelijk. Dat meldt de Groninger Ondernemers Courant.


Leestijd: 1 minuut

Beter Bed huisvest zich (nu eindelijk officieel) in Groningen
Beter Bed huisvest zich (nu eindelijk officieel) in Groningen

De 84e winkel van Beter Bed in Nederland werd geopend door wethouder Berndt Benjamins (D66). Groningen beleeft een landelijke primeur en maakt als eerste kennis met het nieuwe winkelconcept van Beter Bed. De Groningse vestiging gaat uit van een nieuwe formule die gebaseerd is op twee sferen (Dag en Nacht) zodat bezoekers uit Groningen en omgeving een complete slaapomgeving ervaren. 

"We zien ernaar uit om bezoekers uit Groningen en omstreken te mogen verwelkomen en kennis te laten maken met onze innovatieve slaapoplossingen", zegt Jeffrey Gans, filiaalmanager van de Slaap Experience in Groningen. "Onze nieuwe winkel ziet er prachtig uit en staat helemaal in het teken van een bijzondere slaapbeleving."

Met de winkelformule wil Beter Bed hun lijfspreuk 'Beter slapen, beter leven' voor elke klant persoonlijk en tastbaar maken, legt Gans uit. "Iedereen is anders en heeft andere slaapbehoeften. Daarom willen we bezoekers zelf laten ervaren wat een goede nachtrust voor hen persoonlijk betekent."