Nieuws

Dit is de food line-up van Noorderslag

Ga je zaterdag naar Noorderslag? Dan kan je tussen optredens door op zes punten in De Oosterpoort je – vegetarische – snack of warme maaltijd scoren. Dit is de food line-up:


Leestijd: 1 minuut

Food escape

Food escape is een Japanse foodtruck die regelmatig op festivals en evenementen staat. Het is sinds 2016 de eerste en enige authentieke Japanse foodtruck in Nederland, gerund door het Japanse echtpaar Yasuyuki en Aoi. Op het menu staan onder andere okonomiyaki (Japanse hartige pannenkoeken) en bloemkool karaage.

Cas & Kas

Vrienden Cas en Kas zijn samen op zoek gegaan naar de ideale receptuur voor vegan bitterballen en croquetten. Je kan er terecht voor een culinair broodje kroket, een portie bitterballen en truffelkroketten, allemaal vegan.

Barzinho

Barzinho staat bekend om zijn voedzame kebabs. Je kan er terecht voor een smaakvolle kebab, gemaakt met verse ingrediënten en een goede mix van kruiden en sauzen.

Cut the Crêpe

Bij Cut the Crêpe haal je biologische crêpes. Met een ruime keuze aan zoete en hartige toppings is er voor ieder wat wils. Met hun mobiele crêperie bakken de dames van Cut the Crêpe het hele jaar door crêpes op festivals.

Friet en pizza

Naast de bovengenoemde line-up haal je op Noorderslag ook je klassieke portie friet en pizzapunten. Vanaf het moment dat de deuren open gaan, om 15:00, staan de cateraars voor je klaar.