Nieuws

Doe mee aan videoclip Bommen Berend van GOOV


Leestijd: 1 minuut

worden er, door de grote vraag van het publiek, vier extra voorstellingen gegeven. Het grote succes in de voorstelling bleek de hymne “Er gaat niets boven Groningen” te zijn. Het leverde zelfs staande ovaties midden in de voorstelling op! Daarom gaat GOOV Muziektheater in samenwerking met Arnold Veeman, de componist van Bommen Berend, de Musical, van dit nummer een videoclip opnemen.

De opname van de refreinen in de videoclip vindt plaats op zondag 17 april 2011 om 14.00 uur op de Grote Markt in Groningen. Er is speciaal een instructiefilm gemaakt, zodat iedereen het op eenvoudige wijze in kan studeren: http://www.youtube.com/watch?v=sP2SbyHU-no

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij het secretariaat van GOOV Muziektheater: secretariaatgoov@gmail.com. Behalve dat de deelnemers in beeld komen, zullen de namen van de verenigingen en dergelijke vermeld worden in de aftiteling van de clip.
De choreografe, Carla van Zanten, die in de instructiefilm te zien is, zal op zondag 17 april ook de aanwijzingen geven. Het verzamelpunt is bij het bordes van het Stadhuis op de Grote Markt. Graag komen in gewone, casual kleding.