Nieuws

Een bijzondere datum verdient een bijzonder feest

Heb je een feest dan is deze meestal verbonden aan een bepaalde bijzondere datum. Zo was 02-02-2002 door Willem Alexander en Maxima als speciale datum uitgekozen voor hun koninklijke trouwpartijtje. Onlangs kwam er ook weer zo’n bijzondere datum langs, namelijk de februari 22 van het jaar 2022, maar ook bijvoorbeeld 22 april 2022. Ook in Groningen was deze datum bij trouwlustigen enorm populair.


Leestijd: 2 minuten

Een bijzondere datum verdient een bijzonder feest
Een bijzondere datum verdient een bijzonder feest

Datum

Maar liefst 46 paren gaven elkaar het ja-woord op 22 februari en stapten in het huwelijksbootje. Wil je op een populaire datum een feest of jubileum houden, dan is het raadzaam om ruim op tijd naar goede zaalverhuur op zoek te gaan. Heb je nog geen locatie gekozen en wil je in 2022 gaan trouwen, hou er dan rekening mee dat bepaalde datums enorm populair zijn omdat ze een mooie cijfercombinatie hebben. Heel veel aanstaande bruidsparen hebben namelijk hun geplande trouwdag van 2020 naar 2021 verschoven om er vervolgens achter te komen dat 2022 waarschijnlijk meer mogelijkheden heeft. Met de afschaffing van de meeste regels is dit gelukkig ook waarheid geworden. Wil je nog op zondag 22-05-2022, woensdag 22-06-2022 of vrijdag 22-07-2022 trouwen, dan zul je vanwege de populariteit van deze datums waarschijnlijk een ander moment moeten kiezen. 

Bedrijfsfeest

Hangt je bedrijfsfeest af van de oprichtingsdatum, dan zal die onomstotelijk bepalend zijn voor het feest. Op tijd reserveren is dan een must. Bij andere gelegenheden zoals vergaderingen, een masterclass of personeelsfeest zullen er meerdere datums als optie bespreekbaar zijn. Wel draagt een inspirerende omgeving bij aan het perfect slagen van een congres of meeting. Zoek je een goed zaalverhuur Groningen, dan ben je in het schitterende Hotel Groningen-Westerbroek aan het goede adres. 

Bereikbaarheid

Als je in eerste instantie van plan bent geweest om dit jaar een feest of vergadering in het centrum van Stad te houden, is het verstandig om heel goed te kijken naar de bereikbaarheid van een eventuele te huren ruimte. Vanwege alle wegwerkzaamheden is dit misschien een mindere optie. Als werknemers kun je natuurlijk rekening houden met de nodige filedrukte, maar het is beslist aangenamer als je je meeting in een rustigere omgeving kunt houden, zodat je niet hoeft te stressen om op tijd te komen. 

Persoonlijk

Heb je éénmaal voor een datum gekozen en de locatie lijkt je vanaf de website een goede indruk te geven, dan is het toch verstandig om persoonlijk op de plek van het evenement te gaan kijken. Een fysiek bezoek geeft een betere indruk dan een online bezoek aan de beoogde ruimte. Je kunt natuurlijk van tevoren een afspraak maken zodat de aanbieder goed voorbereid al je vragen kan beantwoorden en je een rondleiding kan geven, maar heb je er wel eens aan gedacht om als mystery guest een bezoek bij de door jouw gewenste locatie te brengen? Zo kun je een onafhankelijk en eerlijk oordeel krijgen om zo tot een weloverwogen keuze te komen.