Nieuws

Ernstig gewonde bij steekpartij Peperstraat Groningen

In de Peperstraat in Groningen is zaterdagmorgen een persoon ernstig gewond geraakt bij een steekpartij.


Leestijd: 1 minuut

Foto | Hardscarf via Wikimedia Commons
Foto | Hardscarf via Wikimedia Commons

Volgens de regiopolitie Groningen, die dit meldt, moet de steekpartij kort na vijf uur in de Groningse uitgaansstraat hebben plaats gevonden. In elk geval ontving de politie rond kwart over vijf een melding van een steekincident in de Peperstraat. Een persoon raakte hierbij ernstig gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Aanhouding

Een 28-jarige man uit Groningen kon korte tijd na het steekincident aangehouden worden met behulp van omstanders. Ook het cameratoezicht in de binnenstad speelde een rol in het korte opsporingsonderzoek. De verdachte is overgebracht naar een cellencomplex. Hij wordt verhoord over zijn betrokkenheid bij het steekincident.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Dat is op dit moment nog niet bekend. Er zijn verschillende betrokkenen en mogelijke getuigen gehoord. Ook zijn er camerabeelden veiliggesteld. Wie mogelijk beelden heeft gemaakt van het incident of meer informatie heeft kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of deel informatie anoniem via 0800-7000.

(Archieffoto Peperstraat).