Het drietal nam vorig jaar Flinders over. Dat was een leuke zaak, zegt Theun Heeg, maar: het was tijd voor wat nieuws.
En dat is dus Zeste. Bij Zeste kun je van dinsdag tot en met zondag terecht voor het diner, en op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er ook lunch geserveerd. “Voor het diner is er een betaalbare en grote à la carte kaart met voor iedereen wat wils”, vertelt Heeg. Te denken valt aan burrata met gebrande druiven, balsamico en olijfolie, ravioli met pompoen, schapenkaas en abrikoos. “We hebben bewust gekozen voor een à la carte kaart, iedereen mag zijn of haar bezoek zelf invullen. Geen 5 gangen, maar kies vooral waar je zin in hebt of wat je hart begeert.”
De inrichting van Zeste is fris, modern en tijdloos. Houten rekken met kruiden en wijnflessen, stoelen in verschillende hoogtes en melkglazen lampen. Veel lichte kleuren en subtiel gebruik van terracotta. “Onze zaak is onderscheidend door het grote terras dat we aan de voorkant hebben, maar we willen wel echt een andere vibe gaan neerzetten”, zegt Heeg. “We willen dat gasten hier binnenkomen en gelijk gevangen worden door de inrichting. We willen laten zien dat we oog hebben voor detail, én goede servicebieden. Dus niet alleen maar lekker eten en drinken, maar de hele beleving moet kloppen,dat is waar we voor staan.”
Zeste Keuken & Bar is dinsdag t/m zondag vanaf 18:00u geopend voor het diner en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12:00u ook open voor lunch.