Nieuws

Gewonde man Stationsweg vermoedelijk ook betrokken bij ongeval Barestraat

De gewonde man die woensdagochtend na een mogelijke beroving nabij de Stationsweg in Groningen werd aangetroffen, is vermoedelijk ook betrokken geweest bij het ongeluk dat eerder op de ochtend gebeurde in de Barestraat. De politie doet onderzoek naar het verband van de gebeurtenissen.


Leestijd: 1 minuut

Rond 08.00 op woensdagochtend 11 januari kwam er in de Barestraat een auto vanuit een parkeergarage tegen een gevel tot stilstand. Rond 08:25 uur werd na een melding van een mogelijke beroving nabij de Stationsweg een gewonde man aangetroffen. Deze 23-jarige man uit Groningen zou betrokken zijn geweest bij het ongeval in de Barestraat en daarbij zou hij ook gewond zijn geraakt.

Slachtoffer naar ziekenhuis

Het slachtoffer is bij de Stationsweg gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De man is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Zodra het mogelijk is, gaat de politie met hem in gesprek. Zo willen ze weten of er echt sprake is geweest van een beroving.

Twee auto’s in beslag genomen

Voor het onderzoek zal de politie in gesprek gaan met getuigen. In de Barestraat wordt sporenonderzoek verricht. Daar zijn ook twee auto’s in beslag genomen die mogelijk betrokken zijn geweest. De politie is op zoek naar drie personen, die rond 08:00 uur zijn weggevlucht vanuit de Barestraat. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht.

Tips

De politie roept mensen die informatie hebben over wat zich in de omgeving van de Barestraat of de Stationsweg heeft afgespeeld, contact op te nemen. Dan kan via  telefoonnummer 0900-8844, via Misdaad Anoniem (telefoon 0800-7000) of via een contactformulier op de website.