Nieuws

Grandioos Groningen lanceert campagne Kop d'r veur: ‘Groningen verslaat corona!’

Grandioos Groningen start maandag in samenwerking met de GIC de campagne ‘Kop d’r veur!’, met daaraan gekoppeld een dagelijks videoprogramma. Nieuws, ervaringen van anderen, daadkracht, mooie ideeën, humor en een hart onder de riem, om de kracht van de Groningers te laten zien. “Want alleen samen komen we door deze periode heen”, aldus Grandioos Groningen, dat is opgezet door Rob Mulder.


Leestijd: 1 minuut

Grandioos Groningen lanceert campagne Kop d'r veur: ‘Groningen verslaat corona!’
Grandioos Groningen lanceert campagne Kop d'r veur: ‘Groningen verslaat corona!’

Corona in Groningen
We kunnen er niet meer onderuit: het Coronavirus heeft de provincie Groningen bereikt. In de komende maanden zal, zo is de verwachting, onze provincie overspoeld worden door meer ziektegevallen. Alle Groningers krijgen en hebben al te maken met de gevolgen van de crisis in hun dagelijkse werk, (sociale) leven en activiteiten.

Het komt er nu op aan
Grandioos Groningen: “We moeten elkaar helpen om goed door deze onzekere periode heen te komen. En vooral moeten we strijdbaar en sterk blijven. Groningers kunnen dat, we hebben vaker zware stormen doorstaan. In al die tijden zeiden we tegen elkaar: "Kop d'r veur!". Die bemoedigende uitspraak zullen we in de komende tijd wederom hard nodig hebben.”

GIC werkt mee
De Groninger Internet Courant schaart zich achter de actie Kop d’r Veur. De redactie zal elke dag een kort nieuwsbulletin aanleveren. Ook zullen de filmpjes op de GIC te zien zijn. 

Volg Grandioos Groningen
Het belangrijkste deel van de campagne verloopt via de online kanalen. Dus volg Grandioos Groningen. Via de website, onze app, Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. We zijn er overal en altijd. “Sluit je aan bij onze campagne en steek alle Groningers een hart onder de riem en download op Facebook het ‘Kop d’r Veur!’-profielfotokader”, aldus Grandioos Groningen.