Nieuws

Hullabaloo Festival in Stadspark gaat door op 28 augustus

Het Hullabaloo Festival in het Stadspark gaat door op 28 augustus van dit jaar. Dat heeft organisator 4PM Entertainment woensdag bekend gemaakt. De pre-registratie voor kaarten is inmiddels geopend. Binnenkort wordt de lineup bekend gemaakt.


Leestijd: 1 minuut

In 2019 haalde het festival nog grote namen als Oscar & The Wolf, Craig David, Bløf en Lost Frequencies naar het Stadspark. Een jaar later moest de tweede editie van het festival worden geschrapt vanwege het coronavirus. Maar dit jaar is het festival dus terug. 

“Achter de schermen zijn wij nooit gestopt met de voorbereidingen van de tweede editie”, zegt Mitchel Bovenlander namens 4PM Entertainment. “We hebben altijd hoop gehouden dat het moment van samen dansen en een biertje drinken op een festival weer terug zou keren. Tijdens de persconferentie van 28 mei, waar bekend werd dat evenementen mogen plaatsvinden, werd dit startsein gegeven. We mogen weer en we kunnen niet wachten de bezoekers een fantastische festivalervaring te geven!”

De gemeente Groningen laat in een reactie weten dat er inderdaad een vergunning voor het festival is aangevraagd. "Het vergunningsproces loopt. De ruimte in het openingsplan geldt als belangrijke leidraad", zo zegt een woordvoerder. 

Hullabaloo Festival
Hullabaloo wordt georganiseerd door 4PM Entertainment, dat bekend is van onder meer Kingsland Festival en De Helden van Oranje. Hullabaloo belooft bezoekers mee te nemen op een muzikale reis in het prachtige Groningse stadspark. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen samen in het topje van Nederland: Groningen. Met een kwalitatieve programmering bestaande uit welbekende artiesten, maar ook talenten van de toekomst, is Hullabaloo hét festival waar complete chaos overgaat in de liefde voor muziek.

Ambitie
De organisatoren zijn ambitieus: binnen vijf jaar hopen ze uit te groeien tot een volwaardig weekendfestival van drie tot vier dagen waarbij ieder jaar een stap gezet kan worden in de grootte van de artiesten op de programmering. De combinatie van een prachtige locatie, nationale- en internationale artiesten, samenwerkingen met enthousiaste lokale ondernemers en toegankelijkheid voor alle leeftijden maken dit festival uniek.

Praktische informatie
Het festival is voor alle leeftijden. Begeleiding door een volwassene van bezoekers onder 14 jaar is verplicht. Meer informatie en pre-registratie via www.hullabaloofestival.nl.