Nieuws

Kaartverkoop Noorderzon van start

Kaartverkoop Noorderzon gaat zaterdagmiddag om 12 uur van start. Tickets voor het gehele internationale hoofdprogramma en een groot deel van het lezingen- en gespreksprogramma &Society-programma zijn vanaf dan verkrijgbaar via de website noorderzon.nl.


Leestijd: 1 minuut

Foto | Lucas Kemper
Foto | Lucas Kemper

Nog twee maanden wachten en dan gaat Noorderzon van start, maar kaarten zijn dit weekend al te bestellen. In de verkoop onder meer Johann Le Quillerm / Cirque ici met een adembenemende circusvoorstelling, Noorderzon-favoriet 600 Highwaymen over ouder worden en de liefde en Frédérick Gravel brengt een onverschrokken dansperformance.

Vanuit het &Society-programma start de verkoop voor o.a. Francine Oomens Survivalshow, een panel over fantasy, en diverse talkshows met onder andere Pieter Omtzigt, Jip van den Toorn, Hannah Prins en Maxim Februari.

Noorderzon

De 33e editie van Noorderzon vindt plaats van donderdag 17 tot en met zondag 27 augustus. Het Noorderplantsoen en verschillende locaties in de binnenstad van Groningen vormen dan het decor voor een elfdaags festival met onder meer onder meer theater, dans, circus, lezingen, gesprekken, muziek en een kinderprogramma.