Nieuws

Mick Jagger 80 jaar: taart bij Groninger Museum

Mick Jagger viert vandaag z’n tachtigste verjaardag. Ook in Groningen gaat zijn verjaardag niet ongemerkt voorbij. In het Groninger Museum is momenteel een tentoonstelling te zien over The Rolling Stones, en om die reden werd de verjaardag van Jagger gevierd met een stukje taart.


Leestijd: 1 minuut

In het kader van de campagne ‘Sounds like Groningen’ werd een ‘led it bleed’ taart aangesneden en werden voorbijgangers verrast met cupcakes, voorzien van het iconische Rolling Stones-tonglogo.

De charmeactie is onderdeel van de campagne ‘Sounds like Groningen’ en heeft tot doel bezoekers op een hartelijke manier welkom te heten in de stad en hen te laten genieten van de levendige sfeer en energie die de stad te bieden heeft.

Deze campagne viert het eigenzinnige karakter van de stad en laat zien dat er in Groningen een wereld vol ontdekkingen te vinden is. ‘Sounds like Groningen’ verbindt eigenwijze ondernemingen, verrast inwoners en bezoekers en creëert levendige plekken met kunst, muziek en urban vibes.


Op de foto boven van links naar rechts: Robbert de Groot (gemeente Groningen), Elsa Weelink (Marketing Groningen), Andreas Blühm (Groninger Museum), Fred de Bruin (Groningen City Club) en René Schripsema (Groningen Bereikbaar).

Het Groninger Museum heeft taart ter ere van de verjaardag van Mick Jagger