Nieuws

Nielson breekt optreden tijdens Koningsdag af

Zanger Nielson heeft zaterdag tijdens Koningsdag zijn optreden op de Vismarkt voortijdig moeten afbreken. Een bezoeker had een fles bier op het mengpaneel van de geluidsman van de zanger gegooid.


Leestijd: 1 minuut

Nielson breekt optreden tijdens Koningsdag af
Nielson breekt optreden tijdens Koningsdag af

“We zouden de nieuwe show spelen. Toen besloot jammer genoeg een of andere halve zool een fles bier op het mengpaneel van de geluidsman te gooien, vijf minuten voor de show”, zo zegt Nielson zelf. 

De organisatie heeft nog geprobeerd om een ander mengpaneel te regelen, maar dat lukte niet. Na drie kwartier besloot Nielson om drie nummers akoestisch te spelen, samen met z’n drummer en gitarist. “We hebben nog drie liedjes akoestisch gezongen. Alle lieve Groningers die erbij waren: dankjewel, jullie zijn fokking sympathieke mensen”, zegt Nielson op z’n Instagram-account. 

De zanger wil graag volgend jaar een herkansing krijgen. “We hebben er volgens mij samen nog kort en krachtig een heel groot en mooi feest van gemaakt. Ik hoop heel erg dat ik volgend jaar terug mag komen om het nog eens eventjes wat beter over te doen met alles erop en eraan. Hopelijk tot volgend jaar.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Alle bazen van Groningen die samen met mij van een vervelende situatie een moment maakte om nooit te vergeten… dankjewel ❤️

Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic) op 27 Apr 2019 om 12:32 (PDT)