Nieuws

Vanmiddag eerste Digitale VrijdagmiddagBorrel in Groningen (DIGIVRIJMIBO)

In Groningen is er vanaf vanmiddag voor het eerste een digitale vrijdagmiddagborrel, de DigiVrijMiBo. In plaats van lekker in de kroeg kan iedereen elkaar dan digitaal ontmoeten. Deze vrijdagmiddagborrel is een van de vele initiatieven die in Groningen worden opgepakt om het gevoel van saamhorigheid te vergroten en om een gevoel van positiviteit te bevorderen.


Leestijd: 1 minuut

Vanmiddag eerste Digitale VrijdagmiddagBorrel in Groningen  (DIGIVRIJMIBO)
Vanmiddag eerste Digitale VrijdagmiddagBorrel in Groningen (DIGIVRIJMIBO)

De digitale Vrijdagmiddagborrel is een initiatief van het bedrijf Rebelpoint.

De situatie rondom het COVID-19 virus en de tijdelijke isolatie voelt surrealistisch en we zoeken allemaal onze weg. ‘’We zijn dankbaar dat de vitale beroepen zich keihard inzetten om het land draaiende te houden en/of het virus onder controle te krijgen.  Onzekere tijden vragen om positieve impuls. Wij hebben geen vitaal beroep en voelen ons machteloos. Daarbij zien we in ons netwerk vooral dat men zich zorgen maakt. Over gezondheid, over werk, over de toekomst. Dan wil je toch iets doen?’’, aldus Anique Wijnhoud, founder van Rebelpoint. ‘. Wij hopen op onze manier met een kleine actie toch ons steentje bij te dragen door een positieve vibe te creëren.’’

“De welbekende vrijdagmiddagborrel, maar dan digitaal. Iets meer afstand maar minstens zo gezellig! In Groningen zorgt DJ Arnoud van 2join voor een digitaal feestje, de live registratie wordt verzorgd door Bano. De online Photobooth is van SBS Fotomarketing! Anders dan bij een livestream kunnen we elkaar zien en zorgen we voor interactie via de chat”, vertelt Sharon Rodenburg, een van de organisatoren.

Meer informatie: klik hier

DJ Arnoud
DJ Arnoud