Nieuws

Ook Sint- en Kerstinkopen online en lokaal via Warenhuis Groningen

Het online Warenhuis van Groningen groeit en heeft inmiddels meer dan 200 ondernemers die met hun winkel en producten in de digitale etalage staan. Het winkelen krijgt hiermee een nieuwe, duurzame en veilige dimensie. Kies voor het lokale aanbod en beperk het bezoek aan de stad: de winkelreis begint hier. Dit is de ideale plek om je te oriënteren en waar je het aanbod van Groningse winkels kunt vinden voor Sinterklaas- en Kerstinkopen en alle andere koopmomenten. En bezorging is niet alleen gratis, maar ook duurzaam. Dus koop lokaal, iedereen blij.


Leestijd: 1 minuut

Ook Sint- en Kerstinkopen online en lokaal via Warenhuis Groningen
Ook Sint- en Kerstinkopen online en lokaal via Warenhuis Groningen

In een jaar tijd is Warenhuis Groningen uitgegroeid tot een volledig warenhuis met zo’n 37.000 producten van ruim 200 lokale ondernemers. Vorig jaar ontstond het idee om lokale ondernemers en hun producten online beter zichtbaar te maken. Toen kon men nog niet weten dat dit binnen een paar maanden urgenter en noodzakelijker dan ooit zou worden. Waarom bij grote online spelers blijven kopen als dit ook gemakkelijk en om de hoek kan? Door bewust en lokaal te winkelen steun je lokale ondernemers. En het is nog makkelijk ook. Via de website www.warenhuisgroningen.nl kunnen shoppers zoeken op winkel, product of categorie. En besteld voor 15.00 uur? Dan is het dezelfde dag nog in huis! 

            “Wat een geweldig idee. Vóór 15.00 uur besteld en je hebt het dezelfde dag nog in huis.
            Ik ben fan”
 – Winkelaar, M.M.

Warenhuis-aan-huisblad
Op woensdag 2 december verschijnt een speciale uitgave in de Groninger Gezinsbode en het Harener Weekblad. Deze inspiratiebijlage zit boordevol verhalen van ondernemers, een greep uit de mooiste producten, take away en cadeautips voor geslaagde feestdagen. Laat je inspireren, verrassen en motiveren om lokaal te winkelen. 

Samenwerking
Warenhuis Groningen is een initiatief van de Groningen City Club (GCC) en werkt samen met veel andere Groningse bedrijven zoals Zupr en Dropper. Zupr maakt lokale producten online vindbaar. Zij verbinden alle ondernemers aan het online platform en zorgen dat alle winkels en producten een goed digitaal podium krijgen. Dropper is de duurzame bezorgdienst die lokale producten snel, makkelijk én gratis bezorgd in Groningen, Ten Boer en Haren. Het Warenhuis Groningen wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Groningen, het Ondernemersfonds Groningen en natuurlijk de lokale winkeliers.