Nieuws

Pasen bij Jumbo Foodmarkt Groningen: 3500 m2 beleving

‘’Met de Pasen gourmetten of barbecueën? Bij Jumbo Foodmarkt staat het vers bereide eten centraal. Dus ook voor de Pasen kun je hier goed terecht voor de lekkerste boodschappen. In de Foodmarkt heb je altijd drie keuzes: maak ik mijn eten zelf, haal ik mijn vers bereide maaltijd bij de Foodmarkt en neem ik het mee naar huis of eet ik het direct op in het sfeervolle Foodcafé. Je kunt er ontbijten, lunchen en dineren. Het menu wisselt dagelijks, zodat je iedere dag gevarieerd kunt eten. Hiermee speelt de winkel in op de behoefte van de consument op dat moment."


Leestijd: 1 minuut

Pasen bij Jumbo Foodmarkt Groningen: 3500 m2 beleving
Pasen bij Jumbo Foodmarkt Groningen: 3500 m2 beleving

Jumbo Foodmarkt Groningen bestaat uit 3500 m2 genot, en is daarmee de grootste supermarkt van Noord-Nederland. Noem het en ze hebben het in de winkel liggen. Hebben ze het niet? Dan wordt het voor je besteld en toegevoegd aan het assortiment. Voeg daar beleving aan toe, en je hebt wat Foodmarkt  zo uniek maakt.

Jumbo Foodmarkt brengt diverse ambachten en specialismen samen. Foodmarkt onderscheidt zich door bijzondere producten aan te bieden, zoals kaas met lavendelsmaak, als eerste retailer in Europa hebben ze Nederlandse thee, en ook op gebied van de “normale” boodschappen is het aanbod groter dan een doorsnee supermarkt. Ook vindt je in deze winkel veel producten van lokale ondernemers. Zo hebben de asperges van Meinardi nu een prominente plek in de winkel, waar zelfs de asperges ter plekke voor je geschild kunnen worden door een van de medewerkers.

Ook de veganisten onder ons, zijn bij Jumbo Foodmarkt aan het goede adres. Je vindt er namelijk het grootste assortiment vegan producten van Nederland. Jumbo Foodmarkt Groningen heeft nu zelfs een Vegan Paasstol!

Zin in een speciaalbiertje? Je vindt bij Jumbo Foodmarkt een gigantische selectie! En ook de wijnafdeling is een walhalla voor liefhebbers. En vergeet bij het weggaan niet om een verse bos bloemen mee te nemen.

Jumbo Foodmarkt Groningen is het Paasweekend geopend op: vrijdag van 8.00-22.00, zaterdag van 8.00-22.00, zondag 1e Paasdag gesloten, 2e Paasdag: 12.00-21.00