Nieuws

Bezoek hier Promotiedagen LIVE: vandaag voor het eerst volledig online!

Vandaag, dinsdag 10 november vindt de 34e editie van de Promotiedagen plaats. Niet in Martiniplaza, maar online. De organisatie van de ondernemersbeurs maakte al vroeg in het jaar de beslissing om alle fysieke evenementen in 2020 af te blazen en zich volledig te storten op het organiseren een virtueel evenement.


Leestijd: 1 minuut

Bezoek hier Promotiedagen LIVE: vandaag voor het eerst volledig online!
Bezoek hier Promotiedagen LIVE: vandaag voor het eerst volledig online!

"Een leerzaam proces", zegt organisator Michel Elzinga. “Want hoe vertaal je alle elementen van een Promotiedagen in een digitale omgeving. We hebben meteen drie eisen gesteld. Je moet een goed programma kunnen bieden, je moet gericht stands kunnen bezoeken en je moet natuurlijk kunnen netwerken. Voor alle drie elementen is een oplossing gevonden.”

Tijdens de PromotiedagenLIVE kun je, tussen 12.00 en 16.30 uur, een keuze maken uit een programma van 31 keynotes, presentaties, interviews, ronde tafel gesprekken en talkshows. Alle sessies worden LIVE uitgezonden vanuit de studio. Er is een digitale beursvloer met 50 deelnemers, waar je gericht afspraken kunt maken én je kunt netwerken. Net als op een gewone Promotiedagen is er veel ruimte voor de toevallige ontmoeting. In de Netwerkcarrousel kun je online speeddaten met andere ondernemers.

Meedoen is allesbehalve ingewikkeld. Michel Elzinga; “We hebben het bewust heel eenvoudig gehouden. Je hebt geen andere programma’s nodig. Je meldt je aan, krijgt van ons een inlogcode, je logt in, zet je camera en microfoon aan en daarna gaat alles vanzelf.”

De Podia
Het programma van de PromotiedagenLIVE is verdeeld over verschillende podia. Op het Mainstagestaan de keynotes van de bekende sprekers Richard van Hooijdonck en Jos Burgers. Boost your Businessis de plek voor korte, krachtige presentaties die ondernemers een duwtje in de rug kunnen geven. Op het Slechte Ideeën Stage gaat host Rico Bakker in gesprek met creatieve, eigenzinnige ondernemers en in de talkshow RegioTalksworden economische thema’s in Noord-Nederland besproken met een groot aantal gasten uit het bedrijfsleven en politiek. Gastheer is Arno van der Heyden die in de Lobby de bezoekers door het programma leidt en tal van bekende gasten ontvangt.

De Promotiedagen LIVE vindt dinsdag 10 november plaats, tussen 12.00 en 16.30 uur. Je kunt de Promotiedagen hier bezoeken.