Nieuws

SAR Nederland zoekt naar vermiste Jannes Possemis

SAR Nederland is nog steeds op zoek naar Jannes Possemis, die sinds maandag 11 maart vermist wordt. Dinsdagavond heeft de organisatie langs het Noord-Willemskanaal gezocht. Ook de komende dagen zoekt de organisatie verder.


Leestijd: 1 minuut

De 59-jarige Possemis is sinds maandag 11 maart 2024 vermist uit Groningen. Hij is het laatst gezien bij zijn broer, waar hij tijdelijk verbleef. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van Peize of Groningen stad. De man is volgens de politie te herkennen aan een ietwat onverzorgd uiterlijk en draagt een Nike pet, heeft mogelijk een rugtas bij zich en draagt een groene jas. Hij verplaatst zich mogelijk op een zwarte elektrische fiets van het merk Gazelle.

SAR Nederland is een professionele organisatie die zoekacties uitvoert en aanstuurt. Al sinds vorige week is de organisatie aan het zoeken naar Possemis. Dinsdagavond en in de nacht van dinsdag op woensdag werd er gezocht bij het Noord-Willemskanaal. “We zijn de hele avond al aan het zoeken met quads en zoekhonden om een spoor te pakken van de vermiste man. We gaan door totdat we ook vanavond/vannacht onze planning systematisch hebben afgewerkt, want ook al vind je de vermiste niet, je kunt wel weer een aantal gebieden uitsluiten.”

De politie roept mensen met tips over Possemis zich te melden.