Nieuws

Terug van weggeweest: Pasta Frikandel Speciaal bij Helpman’s Pasta’s

You love it or you hate it: variaties op de frikandel speciaal. Af en toe duikt er weer iets nieuws op als variatie op de populaire snack. Neem de Pizza FrikanDutchman of het shotje met de smaak ervan. Ook in Groningen wordt af en toe geëxperimenteerd. Twee jaar geleden introduceerde de Groningse Helpman’s Pasta’s de Pasta Frikandel Speciaal als tijdelijke special. Goed nieuws voor de liefhebbers: hij is terug van weggeweest. En dit keer als blijvertje!


Leestijd: 1 minuut

Helpman’s Pasta’s introduceerde de pasta in februari 2021 en werd vervolgens overladen met reacties. “Van enthousiaste mensen tot mensen die ons uitscholden voor van alles”, meldt de bezorgservice van pastagerechten.

De creatie werd trending op sociaal platform Reddit, wat leidde tot bestellingen uit het hele land. Totdat de tijd van de special voorbij was en hij weer uit de menukaart werd gehaald.

“Maar mensen uit het hele land bleven maar komen en waren teleurgesteld. Ook bleven veel mensen ernaar vragen.” Omdat het bedrijf geen nee wil blijven zeggen tegen klanten die van heinde en verre komen, introduceert het bedrijf de pasta nu opnieuw. Niet als tijdelijke special, maar als vast onderdeel van de menukaart. “Dit keer blijft ie staan.”

Zelf proeven? De pasta is te bestellen bij de vestigingen in Groningen en Assen.