Nieuws

Viaduct Paterswoldseweg komend weekend dicht

De Paterswoldseweg en een deel van de Muntinglaan zijn dit weekend, ter hoogte van het viaduct van de zuidelijke ringweg, afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting duurt tot maandagochtend 06.00 uur. Ook een deel van de Muntinglaan is dicht. Autoverkeer wordt omgeleid via de Parkweg, de Vondellaan en de Van Iddekingeweg. Fietsers en voetgangers kunnen omrijden via de Muntinglaan en Laan van de Vrede.


Leestijd: 1 minuut

Viaduct Paterswoldseweg komend weekend dicht
Viaduct Paterswoldseweg komend weekend dicht

Autoverkeer

Autoverkeer vanuit het noorden wordt omgeleid via de Parkweg, de Brailleweg, de Vondellaan en de Van Iddekingeweg. Verkeer uit zuidelijke richting volgt deze route andersom, maar rijdt via de Vondellaan onder het Julianaplein door, en niet via de Brailleweg.

Fietsers en voetgangers

Ook de fiets- en voetpaden langs de Paterswoldseweg zijn afgesloten in beide richtingen. Dit verkeer wordt via de Laan van de Vrede en de Muntinglaan om de werkzaamheden geleid.

Nieuw viaduct Paterswoldseweg

Combinatie Herepoort werkt aan een nieuw viaduct over de Paterswoldseweg. Dit weekend worden liggers geplaatst. Vanwege de veiligheid voor het wegverkeer is het nodig de onderdoorgang bij de Paterswoldseweg af te sluiten.