Nieuws

Vindicat woedend op bekeurde leden en zet ze uit vereniging

Studentenvereniging Vindicat is zeer boos op vijftien van haar leden die in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie uit het Vindicat pand zijn gehaald en bekeurd, na het overtreden van de richtlijnen rond corona. Vindicat laat weten blij te zijn met het ingrijpen van de politie en stelt dat de leden verwijderd zullen worden van de vereniging. Hieronder de verklaring die Vindicat zaterdag heeft uitgegeven:


Leestijd: 1 minuut

Vindicat woedend op bekeurde leden en zet ze uit vereniging
Vindicat woedend op bekeurde leden en zet ze uit vereniging

“Vol ongeloof hebben wij kennis genomen van het incident dat gisteravond plaats heeft gevonden. Het was een illegale en bovenal ontzettend onverantwoorde actie, wat volledig in strijd is met het corona beleid van de overheid en van Vindicat. Niet aan de richtlijnen houden en daarbij anderen in gevaar brengen, accepteren wij niet van onze leden.””

“ We zijn blij dat de politie deze ongepaste samenkomst in ons gebouw heeft gestopt en dat de betreffende individuen zijn beboet. Ook zullen zij verwijderd worden van de vereniging, wij willen niets te maken hebben met dit gedrag. In deze tijden is het erg belangrijk dat wij ons allemaal, inclusief studenten, houden aan de overheidsmaatregelen.”

Bron: Persbericht Vindicat