Nieuws

Vrouw slachtoffer zedenmisdrijf in Paddepoel

Een 67-jarige vrouw slachtoffer is afgelopen weekend in de wijk Paddepoel het slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf. Dat meldt de politie. De politie is op zoek naar getuigen en naar camerabeelden waar de verdachte mogelijk op staat.


Leestijd: 1 minuut

Man (23) uit Eemsdelta binnen etmaal twee keer gepakt voor rijden onder invloed
Man (23) uit Eemsdelta binnen etmaal twee keer gepakt voor rijden onder invloed

Het incident vond plaats rond 03.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag. De vrouw liep toen met haar hondje over het Venuspad, langs de vijver bij de Zonnelaan en de Venuslaan. Toen de vrouw even stilstond werd ze vastgepakt door een man. Ondanks dat de vrouw zich verzette en hard schreeuwde om hulp kon ze niet voorkomen dat ze slachtoffer werd van een zedenmisdrijf.

Volgens de politie is verdachte een getinte man in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Hij is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en heeft een slank postuur. Hij droeg een donker trainingspak.

De politie zoekt getuigen en camerabeelden uit de buurt waar de verdachte mogelijk op staat. Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen op telefoonnummer 0900 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.