Nieuws

Wie maakt de mooiste zwart-wit foto van een Groninger kerk?

Wat is Groningen toch mooi en wat staan er veel karakteristieke kerken verspreid in het landschap door de hele provincie. Dat verdient een tentoonstelling, zo vinden ze bij Museum Wierdenland. Daarom opent dit museum in Ezinge begin december een grote tentoonstelling met schilderijen van Groninger kerken gemaakt door leden van kunstenaarsvereniging De Ploeg, zoals Johan Dijkstra, Jan Wiegers en Jannes de Vries.


Leestijd: < 1 minuut

Voor deze tentoonstelling is Museum Wierdenland ook op zoek naar foto’s van Groninger kerken. En daarvoor is hulp nodig van iedereen in Groningen die graag fotografeert. Dus heb jij een mooie, bijzondere en/of artistieke zwart-wit foto waarop (ook) een Groninger kerk staat gemaakt? Stuur deze naar Museum Wierdenland en misschien komt jouw foto wel op de tentoonstelling te hangen. Iedereen mag meedoen.

Stuur je zwart-wit foto van een Groninger kerk van minstens 3 MB vóór maandag 25 oktober op naar kunst@wierdenland.nl. Het liefst met uitleg waarom je voor de kerk in kwestie hebt gekozen.